HORTA

01 / HORTS
      d'AUTOGESTIÓ

"Plantar per a casa i per a regalar..."

 

Dissenyat per a permetre l'abastiment de verdura i hortalisses ecològiques per a una família, aprofitant la constància i el treball al camp per a mantenir el cos actiu i saludable.

02 / HORT  
       d'APRENENTATGE
       COL·LECTIU

Bancals destinats a l'aprenentatge del cultiu ecològic, podent fer el cicle sencer, des del planter a la collita de llavors, amb l'assessorament d'una persona a la qual recórrer per a consultar dubtes i que t'acompanye en el procés.

03 /  PROJECTE  XX+I

Projecte que combina la formació amb la component social de l'apadrinament. Proposant un nou model d'eco-llaurador/a vinculat a la terra i a les persones i desenvolupant un model d'explotació sostenible que done viabilitat a aquest ofici al segle XXI. T'apuntes a col·laborar?

Per a més informació, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres

BANC DE LLAVORS

LLAVORS LOCALS

Treballem/lluitem per la nostra Sobirania Alimentaria i coneguem la importància de les llavors com a part del nostre patrimoni. Amb el banc, contribuïm a mantenir la llavor dels productes tradicionals i la possibilitat de tornar a veure'ls als nostres camps.

COL·LABORACIÓ UPV

Col·laborem en aquest banc de llavors en la reproducció i renovació d'algunes llavors i fent seguiment d'altres, per garantir que continuen vives.

PROJECTE CACAUET

Puçol, el seu Jardí Botànic, va ser el primer lloc on es va aclimatar el cacauet. Hui en dia és un cultiu en desús a la nostra àrea; hem hagut de recórrer al COMAV per recuperar aquesta llavor tradicional i treballem per la seua conservació.

contacta :

Tel: 630 576 439

Camí La Mar

Puçol

L'Horta Nord

¡Tus datos se enviaron con éxito!